Joogakoulu LAS PALMASISSA
4 päivän JOOGA-KOULU Las Palmasissa – Poistu toimistostasi ja tee itsellesi jotain erillaista!
 
Yhdistä paratiisi, meri, oma-aika ja joogaohjaajakoulutus Gran Canarian auringossa ensi marraskuussa.

Räätälöi oma matkasi Las Palmasiin ajalle 14.-17.11.2019 ja tule El arte de nanan joogakouluun.
Tämä matka sopii sinulle, joka haluat pitää loman ja yhdistää joogan ihmeellisen maailman.

Joogakoulun hinta: 500€
Voit sunnitella omat lentosi ja majoituksesi matkatoimisto Tilausmatkat Oy:n kanssa. Ota yhteyttä:  TILAUSMATKAT

JOOGAKOULUTUS

Nyt sinulla on mahdollisuus kokea Hanna Bertonin maaginen voima hänen joogaopetuksessaan Gran Canarian lempeässä ilmastossa.
 
Tule syventämään omaa joogaosaamistasi neljän (4) päivän koulutukseen Las Palmasiin. Yhdistä rentoutuminen, hyöty ja huvi vaikka viikon tai kahden matkaan. Saat omaa aikaa ja samalla pääset myös kokemaan joogan ihmeellistä maailmaa 25 tunnin intensiivisellä koulutuksella. 
 
Koulutus pidetään torstaisesta sunnuntaiseen. Koulutuksesta saat diblomin, jolla saat kerrytettyä 25 tuntia joogaohjaaja-koulutusta. Lisäksi saat ohjata koulutuksessa oppimaasi muille ihmisille. Koulutus soveltuu erittäin hyvin joogaohjaajaksi opiskelevalle tai sinulle joka haluat syventää joogaosaamistasi tai aloittaa intensiivisen tutustumisen joogamaailmaan.
 
Koulutus sisältää:
Asanoita, pranayamaa, meditaatiota, joogafilosofiaa, kehon anatomiaa, ruokavalio-oppia ja paljon harjoitusta. Joogakoulutuksesta vastaa Hannah Bertoni englannin kielellä ja ravinto-osuudesta vastaa ravintovalmentaja Vilma Kohonen.

Joogaopettaja Hannah Bertoni / El arte de nana

Hanna Bertoni on syntyperältään brasilialainen nuori nainen, joka on kasvanut Canarian saaristossa Espanjassa. Hän on luonut erittäin suositun ja tunnetun brandin nimeltä ”El arte de nana”.
 
Hannah luopui nuoruuden aikana kehittyneestä uskonnollisesta opinahjosta, opiskeli kaupan ja markkinointi uraa, aloitti taiteensa kehittämisen ja lopulta löysi joogan, joka muutti koko hänen elämänsä.
 
Hän kokee, että jooga on esikuvana elintärkeä. Se avaa ovet asanan ja pranayamasin käytölle, mutta se avaa myös sisäisen yhteyden vapaan hengellisyyden kehittämiseksi sekä mantralaulujen hyödyntämisen omassa itsetuntemuksessa.
 
Hannah perusti vuonna 2017 oman joogastudionsa Gran Canarian saarelle Las Palmasiin vanhan kaupungin liepeille. Hannah on joogaopettaja, reiki-terapeutti, kirjailija ja säveltäjä, joka jakaa käyttämäänsä taidettaan ihmisille. Sadat ihmiset seuraavat häntä eri verkostoissaan ja osallistuvat hänen istuntoihinsa sekä keskusteluihinsa. Tämä vahvistaa Hannahin mottoa: ”everyone in our human condition, we are potential artists.”
 
Hannah on erikoistunut Yin & Yang-joogan harjoitteluun, hän tarjoaa ryhmätyössään piilevän energisen kokemuksen, jossa hän yhdistää dynaamisen Yang-voiman supistumisen Yinin, hienovaraisen mutta rentouttavan energian kanssa.
 
Meditaatioiden avulla mieli keskittyy ja tutkii tietoisuuttamme. Jooga on kehoa uudistava käytäntö. Hannah käyttää ääniään ns. ”sidontatyökaluna” kaikissa istunnoissaan ja sulkee ne vapaasti akustisella laululla. Tämä on maaginen kokemus kaikin tavoin.
 
Hannah fanittaa suomalaisia ja suomalaisuutta. Hän vieraili viime vuonna ensimmäisen kerran Suomessa ja piti erittäin pidetyn joogasession Turun Logomon Konttorimiljöössä. Nyt hän tulee Suomeen taas tänä kesänä vierailemaan ja pitää joogasession niin Helsingissä 10.8 ja Turussa 11.8. Voit tulla tutustumaan Hannahin joogaan ja samalla suunnitella kanssamme joogamatkaasi.
Lisäextrana pidän miniluennon: 5 erillaista vihjettä, millä tavalla voit tukea ruoansulatustasi eli huolehtia toimivasta suolistostasi.
Osta osallistumisesi näistä linkeistä:
HELSINKI: Joogasessio with El arte de nana TURKU: Joogasessio with EL arte de nana

 

Tutustu ja tykkää Hannahin facebooksivuista: El arte de nana
 
Laita minulle viestiä, jos haluat ilmoittautua joogakouluun tai lisätietoa miten yhdistät sen lomamatkaasi.
Joogakouluun vielä m
uutamia paikkoja vapaana.

Lisätietoa: Vilma Kohonen / 0400475034 / info(at)vinkvink.fi