Joogakoulu LAS PALMASISSA

Joogamatka Las Palmasiin

Järjestin ensimmäisen joogamatkan Las Palmasiin marraskuussa 2019 yhteistyössä El arte de nana,  jossa yhdistyi niin vapaa-aika kuin joogan opit.

Yhdistä viikon tai kahden viikon loma ja 4 päivän JOOGA-KOULU Las Palmasissa
– Poistu toimistostasi ja tee itsellesi jotain erillaista –
Yhdistä paratiisi, meri, oma-aika ja joogakoulutus Gran Canarian auringossa ensi marraskuussa. Tämä matka sopii sinulle, joka haluat pitää lomaa ja yhdistää siihen joogan tuomaa hyvinvointia.

AIKA: 12.-19.11.2019
Joogakoulu pidetään ajalla: 14.-17.11
PAIKKA: LAS PALMAS, GRAN CANARIA

JOOGAKOULUTUS

Nyt sinulla on mahdollisuus kokea Hanna Bertonin maaginen voima hänen joogaopetuksessaan Gran Canarian lempeässä ilmastossa.
 
Tule syventämään omaa joogaosaamistasi neljän (4) päivän koulutukseen Las Palmasiin. Yhdistä rentoutuminen, hyöty ja huvi vaikka viikon matkaan. Saat omaa aikaa ja samalla pääset myös kokemaan joogan ihmeellistä maailmaa 25 tunnin intensiivisellä koulutuksella. 
 
Koulutus pidetään torstaisesta sunnuntaiseen. Koulutus soveltuu erittäin hyvin joogaohjaajaksi opiskelevalle tai sinulle joka haluat syventää joogaosaamistasi tai aloittaa intensiivisen tutustumisen joogamaailmaan. Koulutuksesta saat diblomin, jolla saat kerrytettyä 25 tuntia joogaohjaaja-koulutusta, jos olet suorittamassa sellaista. Lisäksi saat ohjata koulutuksessa oppimaasi muille ihmisille
 
Koulutus sisältää:
Asanoita, pranayamaa, meditaatiota, joogafilosofiaa, kehon anatomiaa, ruokavalio-oppia ja paljon harjoitusta. Joogakoulutuksesta vastaa Hannah Bertoni englannin kielellä ja ravinto-osuudesta vastaa ravintovalmentaja Vilma Kohonen.

Joogaopettaja Hannah Bertoni / El arte de nana

Hanna Bertoni on syntyperältään brasilialainen nuori nainen, joka on kasvanut Canarian saaristossa Espanjassa. Hän on luonut erittäin suositun ja tunnetun brandin nimeltä ”El arte de nana”.
 
Hannah luopui nuoruuden aikana kehittyneestä uskonnollisesta opinahjosta, opiskeli kaupan ja markkinointi uraa, aloitti taiteensa kehittämisen ja lopulta löysi joogan, joka muutti koko hänen elämänsä.
 
Hän kokee, että jooga on esikuvana elintärkeä. Se avaa ovet asanan ja pranayamasin käytölle, mutta se avaa myös sisäisen yhteyden vapaan hengellisyyden kehittämiseksi sekä mantralaulujen hyödyntämisen omassa itsetuntemuksessa.
 
Hannah perusti vuonna 2017 oman joogastudionsa Gran Canarian saarelle Las Palmasiin vanhan kaupungin liepeille. Hannah on joogaopettaja, reiki-terapeutti, kirjailija ja säveltäjä, joka jakaa käyttämäänsä taidettaan ihmisille. Sadat ihmiset seuraavat häntä eri verkostoissaan ja osallistuvat hänen istuntoihinsa sekä keskusteluihinsa. Tämä vahvistaa Hannahin mottoa: ”everyone in our human condition, we are potential artists.”
 
Hannah on erikoistunut Yin & Yang-joogan harjoitteluun, hän tarjoaa ryhmätyössään piilevän energisen kokemuksen, jossa hän yhdistää dynaamisen Yang-voiman supistumisen Yinin, hienovaraisen mutta rentouttavan energian kanssa. Meditaatioiden avulla mieli keskittyy ja tutkii tietoisuuttamme. Jooga on kehoa uudistava käytäntö. Hannah käyttää ääniään ns. ”sidontatyökaluna” kaikissa istunnoissaan ja sulkee ne vapaasti akustisella laululla. Tämä on maaginen kokemus kaikin tavoin.

Hannah fanittaa suomalaisia ja suomalaisuutta.

Hän vieraili viime vuonna ensimmäisen kerran Suomessa ja piti erittäin pidetyn joogasession Turun Logomon Konttorimiljöössä. Tänä kesänä hän vieraili uudestaan Logomo Byråssa, jossa pidettiin intensiivinen, mutta rentouttava joogasessio.

Katso video El arte de nanan vierailusta Logomossa 11.8.2019:
El arte de nana / Logomo Turku

Tutustu ja tykkää Hannahin facebooksivuista: El arte de nana

Vilma Kohonen / 0400475034 / info(at)vinkvink.fi